Udkommer Google Pixel-telefoner i oktober?

Google Pixel (Foto: Google.com)
Google Pixel (Foto: Google.com)

Der har i længere tid været spekulationer og rygter om Googles nye telefoner, som højst sandsynligt bliver præsenteret den 4. oktober. Det er nu et år siden, at Huawei Nexus 6P og LG Nexus 5X kom på gaden, og derfor er det endnu engang ved at være tid for Google til at præsentere arvtagerne.

Google Pixel

Google har hidtil samarbejdet med andre fabrikanter i produktionen af deres telefoner. Sidste års modeller blev udgivet i samarbejde med Huawei og LG, men i år kunne det tyde på, at Google går solo. Der har allerede floreret mange rygter og lækager af, hvad der skulle være de nye enheder fra Google. Men denne gang har virksomheden selv været ude tease for, at der sker noget stort den 4. oktober. Og det har de gjort på.. Ja, Google

På websitet ser man i starten kun se den velkendte Google Search bar, som hurtigt forvandler sig til en rektangel, der er formet som en telefon. Firkanten er fyldt ud med et slideshow af flotte billeder, og til venstre står der blot “Oct. 4” (4. oktober). Lige som sidste års telefoner skulle Google Pixel også komme i to størrelser – nemlig 5,0 samt 5,5 tommer.

Det siges også, at Google vil hæve priserne på de kommende telefoner, der ellers har ligget på et økonomisk fornuftigt niveau indtil nu. Det kunne tyde på, at Google har en masse nye tiltag i ærmet, som vil retfærdiggøre en eventuel prisstigning. Det må antages, at Google Pixel kommer med det spritnye Andorid Nougat præ-installeret, som endnu kun er udkommet på Googles nuværende Nexus-telefoner. Den nye LG V20 vil ellers være en anden mulighed for at opleve Nougat hurtigst muligt, når den udkommer.

Vi må dog vente to uger på at finde ud af, hvad Google ender med at præsentere for omverdenen. Uanset hvad, så har skaberen af Android noget spændende i støbeskeen.

1 Trackback / Pingback

  1. Google Keynote #madebygoogle - Techportalen.dk

Kommentarerne er lukkede.