OnePlus T3 er blevet annonceret

OnePlus T3 (Foto: Talkandroid.com)
OnePlus T3 (Foto: Talkandroid.com)

Tirsdag den 8. november klokken 19 løftede OnePlus sløret for deres nyeste telefon i rækken på diverse sociale medier. Det gjorde de med en kort video på 15 sekunder, som du kan se herunder. I videoen bliver seeren præsenteret for en enkel graf, der viser forskellen på Qulacomm’s Snapdragon 820 processor og deres 821 processor. Næste slide i videoen viser datoen 15. november og 1 PM EST (klokken 19 dansk tid). Der har naturligvis sat gang i spekulationerne om den nye OnePlus T3!

Lidt hurtigere processor… hvad ellers?

Videoen viser, at den nye processor får et boost fra 2,15 GHz til 2,35 GHz. Det er dog ikke særligt ophidsende for den almene bruger, og det er bestemt ikke nok til at lave en helt ny telefon ud fra. Det er dog stadig de eneste bekræftede oplysninger, vi har omkring den nye enhed. Producenten af den nye processor har også selv været ude og bekræfte samarbejdet.

Snapdragon 821 2,35 GHz er den samme, som befinder sig i Google’s nye anmelderroste Pixel-telefoner. OnePlus 3 udkom tilbage i juni måned. Det er også en af grundende til, at der formegentlig blot er tale om en mindre opgradering. Rygterne går på, at den nye enhed kommer til at hedde OnePlus T3. Men hvad kan vi ellers forvente os af den kinesiske smartphone-producent?

Qualcomm Snapdragon 821 (Foto: Qualcomm's Twitter)
Qualcomm Snapdragon 821 (Foto: Qualcomm’s Twitter)

 

Ny skærm og bedre batteri?

Der er meget tvivl om, hvorvidt OnePlus T3 vil få en skærm-opgradering i forhold til 3’eren. OnePlus’ medstifter, Carl Pei, har tidligere skrevet på Twitter, at virksomheden fortsat vil benytte sig af AMOLED-skærme i et stykke tid endnu. Efterspørgslen på disse skærme er dog så høj på smartphone-markedet, at de kan være nødsagede til at skifte til QHD LCD-skærme. AMOLED-skærmene kan simpelthen være umulige at opdrive for OnePlus. AMOLED bruger mere energi og batteri men medfører samtidig, at telefonerne kan forblive ekstra tynde. LCD-skærmen på den anden side har blandt andet en bedre hvidbalance. Der er derfor fordele og ulemper ved begge typer skærme.

Batteriet kunne også være et af de punkter, hvor vi vil se en forbedring. Det nuværende batteri med en kapacitet på 3.000 mAh kunne meget vel blive udskiftet med et på 3.300 mAh. Batteriet vil derfor blive 10% bedre end forgængeren, hvilket må siges altid at være en kærkommen tilføjelse. Lagerpladsen på telefonen bliver måske opgraderet til 128 GB i en tid, hvor flere og flere producenter forøger den interne plads på telefonerne. Endnu et spinkelt håb kunne være 8GB RAM, der erstatter de nuværende 6GB. Det vil få telefonen til at fungere endnu mere gnidningsfrit, men det er samtidig et af de mere flyvske rygter. De 8GB vil være en lækkerbisken, da telefonen højst sandsynligt også kommer med en opdateret version af deres operativsystem OxygenOS, der bygger på Android 7.0 Nougat.

OnePlus T3 Annoncering
OnePlus T3 Annoncering

 

Bør du egentlig opgradere til OnePlus T3?

Hvis man allerede ejer en OnePlus 3, er det simple svar: Nej, du skal ikke opgradere! Du vil ikke opleve nogle nævneværdige forskelle fra den nuværende telefon, så det vil være spild af penge. Hvis du derimod ejer en af de tidligere modeller, kan købet af den nye storebror godt forsvares. OnePlus har reelt kun bekræftet, hvilken processor der kommer med den nye OnePlus T3. Derfor kan vi også ende med at få en glædelig overraskelse, der går ud over de nuværende rygter.

Alternativt kan du købe OnePlus 3 til lige under 3.000 kroner på deres hjemmeside. Man behøver ikke længere en invitation, som man ellers gjorde det tidligere. Ellers kan de være en god idé at vente en uge yderligere, når Huawei præsenterer deres nye telefon, der kommer til salg i Norden. Den kunne meget vel komme til at minde om deres Mate 9, der desværre ikke kommer til salg i Danmark.

OnePlus T3 bliver annonceret den 15. november klokken 19, så vi skal ikke vente længe endnu. Vi skal ikke forvente en OnePlus 4, som vi nok først får at se engang til sommer.

Be the first to comment

Leave a Reply