Nu kan du se Netflix offline

Netflix Offline (Foto: Google.com)
Netflix Offline (Foto: Google.com)

Streaming har efterhånden indfundet sig i de fleste danske hjem. Det er en billig løsning, der lader brugeren vælge, hvad man vil se, når man vil se det. Mange er ligeledes begyndt at opsige deres TV-pakker, der bare hele tiden bliver dyrere. Netflix har kastet endnu et trumfkort i denne krig. Nu er det nemlig muligt at se Netflix offline.

Netflix Offline (Foto: Netflix.com)
Netflix Offline (Foto: Netflix.com)

 Ingen internet adgang nødvendig

Fra idag af er det muligt at downloade meget af Netflix’ indhold i hele verden. På den måde kan man nyde sine yndlingsfilm og -serier, lige meget hvor man er, og om man har internetadgang eller ej. Det er nemlig kun nødvendigt, når man skal downloade filmene til ens enhed.

Det koster ikke ekstra at se Netflix offline, og det er inkluderet i alle deres abonnementer. Indholdet, som man kan downloade, bliver løbende gjort tilgængeligt for brugerne. Allerede nu kan man dog blandt andet downloade Orange is the new Black, Narcos og Stranger Things. Man kan også finde en del gamle film og serier, som man kan hente ned.

Netflix Offline (Foto: Techradar.com)
Netflix Offline (Foto: Techradar.com)

Kvaliteten halter dog ved Netflix Offline

Muligheden for offline afspilning er både tilgængeligt på iOS og Android, så næsten alle kan nyde denne nye tilføjelse fra idag af. Det eneste man skal gøre er at opdatere sin Netflix app. Derefter vil man kunne finde den nye Download-knap ved siden af afspilningsknappen.

Indtil videre er der to kvalitetsmuligheder tilgængelige: standard og høj kvalitet. Disse kvaliteter virker dog ret skrabede, når man ser indholdet offline. Det er dog heldigvis noget, Netflix kan råde bod på i en kommende opdatering. Al ens offline materiale grupperes i en tab for sig selv, så man på den måde let kan finde det. Netflix har nu åbnet op for endnu en måde at se deres film og serier på. Det bliver spændende at se, om deres tætteste konkurrenter ( fx HBO Nordic) følger efter.

Be the first to comment

Leave a Reply