Harman/Kardon Onyx Studio 3 unboxing

Harman/Kardon Onyx Studio 3 (Foto: Harmankardon.com
Harman/Kardon Onyx Studio 3 (Foto: Harmankardon.com

Der findes utroligt mange Bluetooth højttalere derude, og de er at finde i flere og flere danske hjem. Næsten alle streamer idag musik fra deres smartphones, og dertil er det nemt og bekvemt at koble lyden til en Bluetooth højttaler. Harman/Kardons Onyx Studio 3 er et ganske fornuftigt bud på en højttaler, der forkæler lytteren. Herunder kan du se vores unboxing video af Onyx Studio 3:

Onyx Studio 3: en overordnet god opgradering

Bluetooth-højttaleren er den tredje version i rækken. I forhold til anden opgradering har storebroren blandt andet fået et aux-stik bag på. Derved kan man koble en enhed til højttaleren, som ikke understøtter Bluetooth. Det er en kærkommen tilføjelse, som kan have flere fordele, end man umiddelbart tror.

Onyx Studio 3 har også gennemgået visuelle ændringer i forhold til forgængeren. På fronten har højttaleren fået et mere uniformt udseende. Førhen havde den en stor ramme udenom, der dog havde samme farve som resten af højttaleren. Denne ramme er nu væk, så hele fronten er dækket af det samme, lækre materiale. Der er også nogle få andre visuelle ændringer, som vi dog vil komme yderligere ind på i anmeldelsen af den basstærke Bluetooth højttaler.

Harman/Kardon Onyx Studio 3 (Foto: Harmankardon.com
Harman/Kardon Onyx Studio 3 (Foto: Harmankardon.com)

Alt i alt er det en virkelig lækker højttaler, der kan bruges i mange forskellige situationer og steder. Anmeldelsen af Harman/Kardon Onyx Studio 3 kommer senere, så indtil videre kan du nyde unboxing videoen af produktet øverst i indlægget.

Be the first to comment

Leave a Reply