Crash Bandicoot vender tilbage!!!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Foto: Lazygamer.com)

Allerede til E3-messen i juni i år blev det offentliggjort, at Crash Bandicoot ville vende tilbage til Playstation. Der blev dog ikke givet mange detaljer udover, at der ville være tale om en genudgivelse af de tre spilsucceser fra Playstation 1. Nu er der dog kommet flere informationer, billeder og videoer, som vi kan glæde os med inden udgivelsen.

Gammel vin på nye, lækre flasker

Nu er der for alvor hældt benzin på Crash Bandicoot-bålet. Activision har nemlig i samarbejde med Playstation udgivet den ovenstående trailer for de kommende spil i serien om den skøre punggrævling. N. Sane Trilogy kommer til at bestå af spillene Crash Bandicoot, Crash Bandicoot: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot: Warped.

Gameplayet er det samme som i de 20 år gamle spil – fokus har været på at forbedre grafikken, så det lever op til dagens standarder og konsoller. Denne gang er det dog ikke Naughty Dog, der står bag spillene. Det er Activision, der købte rettighederne tilbage i 2008.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Foto: Playstation.com)
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Foto: Playstation.com)

Activision skal løfte arven

Activison står over for en vanskelig opgave, når de skal genudgive så ikoniske spil her 20 år efter den oprindelige lancering af det første spil i serien. De har dog holdt sig til originalerne så meget som muligt. Deres samarbejdspartner Vicarious Visions udtaler, at der ikke vil være tale om et “remake“, men en “Remaster Plus“. De ved, hvor meget folk elsker den originale serie, og det vil de efterkomme med de nye spil.

Både karaktererne og omgivelserne er bygget op omkring de originale, der forhåbentlig vil vække noget af nostalgien i én. Der forekommer dog også nogle opgraderinger og forbedringer til spillet. Menu-systemet har fået en overhaling, og der vil være et mere intelligent gemme-system. Det indebærer flere checkpoints og auto-saving i spillet. Nu vil det også være muligt at prøve kræfter med Time trials i alle spillene. Det er de tidstests, hvor man kan vinde præmier for at klare de forskellige baner på tid.

Vi må dog væbne os med en smule tålmodighed angående flere nyheder og udgivelse. Rygterne går på, at spillene udkommer i første kvartal af 2017. Vi vil måske allerede kunne købe spillene fra februar måned næste år. Indtil da må vi hive den gamle Playstation 1 frem igen eller gense traileren øverst i indlægget.

Be the first to comment

Leave a Reply