Byd velkommen til OnePlus 3T

OnePlus 3T (Foto: OnePlus.net)
OnePlus 3T (Foto: OnePlus.net)

For en uge side annoncerede kinesiske OnePlus, at de ville lancere en ny telefon i dag. Den lancering er nu overstået, og vi blev præsenteret for en ny OnePlus 3T med nogle få opdateringer hist og her.

OnePlus 3T – Den ældre tvillingebror

OnePlus præsenterede deres nyeste skud på stammen i en live video på Facebook. Den lille event startede klokken 19.00 og varede i 32 minutter, og vi er nu blevet en smartphone rigere. Der er dog ikke meget forskel fra OnePlus 3, og rygterne op til lanceringen var da også spot on i de fleste tilfælde. Vi fik et større batteri, der nu indeholder 3.400 mAh mod 3.000 mAh i den forgående model. OnePlus bryster sig med, at deres Dash Charge kan give en hel dags strøm på 30 minutter.

Rygterne var lidt splittede omkring de indbyggede RAM, men her er igen tale om 6GB af slagsen. Det burde også være rigeligt til hverdagsbrug. OnePlus 3T kommer i to modeller: én med 64GB plads og nu også én med 128 GB indbygget lagerplads. Det er dermed en fordobling fra OP3. Skærmen fik desværre ikke nogen opdatering i denne omgang. Der er derfor stadig tale om en 1080p optisk AMOLED skærm – og ikke en LCD-skærm.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus.net)
OnePlus 3T (Foto: OnePlus.net)

Nyheder og opgraderinger

Én ting, som vi dog med sikkerhed vidste, vi ville få, var en Qualcomm Snapdragon 821 processor på 2,35 GHz. Op til dette event var dette den helt store nye feature. Videre tests må dog vise, om den nye processor kan leve op til forventningerne. Det frontvendte kamera fik en opgradering i megapixels. De gik nemlig fra 8 til 16 MP. OnePlus 3T fås nu også i en Gunmetal farve, som erstatter Graphite.

OxygenOS 3.5 er den nyeste officielle opdatering til deres operativsystem, og både OnePlus 3 og OnePlus 3T kommer med det. Begge telefoner vil for fremtiden få de nyeste opdateringer på samme tid, så der er ikke er forskel på det område. OxygenOS, der bygger på Android Nougat, kommer inden slutningen af året til begge telefoner.

Til spørgsmålet om, hvorfor OnePlus valgte bogstavet T i det nye navn:

“Vi valgte “T”, da mange af de andre virksomheder går med “S”. Og da vi er OnePlus, valgte vi at gå med det næste bogstav”.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus.net)
OnePlus 3T (Foto: OnePlus.net)

Pris og tilgængelighed

OnePlus 3T kan købes i Danmark fra den 28. november. Vi må derfor væbne os med tålmodighed et par uger endnu. Den koster fra 3.299 kroner, hvilket er lidt dyrere end den forgående model. 3’eren kan nemlig købes for 2.990 kroner. Det er også muligt at vinde den nye telefon, hvis man smider en kommentar under denne video. Her skal man blot skriver, hvilken feature man bedst kan lide ved den nye OnePlus 3T.

Be the first to comment

Leave a Reply